e
Banner

Etiketler: hyundai glovis



Hyundai Glovis tekstilin kalbine girdi


Yayın: 20-06-2018
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiği denilince ilk akla gelen şirketler arasında yer alan Hyundai Glovis Türkiye, tekstil lojistiğinde de iddialı. Üretime hammadde ve aksesuardan başlayarak, sipariş yönetiminden 3.ülkeler transit dahil depolama ve dağıtıma kadar geniş bir yelpazede çözüm sunduklarını belirten Hyundai Glovis Türkiye 3PL Müdürü Mehmet Ali Ak, tekstilin kalbi konumundaki İzmir ve Bursa’ya açtıkları yeni ofislerle sektörün en yakın partneri olmayı hedeflediklerini söylüyor.




Hyundai Glovis elleçlediği araç sayısını 2,6 kat artırdı


Yayın: 20-03-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: hyundai glovis

Hyundai Glovis genişleyen hizmet yelpazesi ve müşteri portföyüyle otomotiv lojistiği denilince ilk akla gelen şirketler arasında yer alıyor. Hyundai Glovis Türkiye Genel Müdürü Ozan Bayram, çeşitlendirdikleri hizmetlerle yıllık elleçledikleri araç adetini 100 binlerden, 260 bine çıkardıklarını söylüyor. 




Hyundai Glovis büyümeye demir attı


Yayın: 28-08-2019
Kategori: Denizyolu

Ro-Ro gemileriyle Türkiye limanlarına da hizmet vermeye başlayan Hyundai Glovis, iki gemiyle Uzak Doğu’dan ve Kuzey Avrupa’dan iki haftada bir servis sunuyor. Geçen yıl 20 bin TEU’luk yükü denizden yürüttüklerini aktaran Hyundai Glovis Türkiye SCM Müdürü Gülfem Bilgi, Türkiye’ye önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ve en doğru çözümü sunan stratejik iş ortağı olma hedefleri doğrultusunda bunu sürdüreceklerini belirtiyor. 
 




Kafkasya’da Hyundai Glovis Türkiye rüzgarı esecek


Yayın: 23-11-2020
Kategori: Lojistik

Tiflis’te açtığı şubeyle Gürcistan ve Kafkasya pazarının kapılarını açan Hyundai Glovis Türkiye, hızlı ilerlediği bölgede üç ayrı yerde depo ve Poti’de şube açmaya hazırlanıyor. Pazarda çok kısa sürede hedeflerinin üzerinde bir hacme ulaştıklarını vurgulayan Hyundai Glovis Gürcistan Şube Müdürü İrfan Duran, gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarla Gürcistan ve bölge ülkelerde ilk akla gelen lojistik ve denizcilik şirketi olmayı hedeflediklerini söyledi.